Veelgestelde Vragen

Hieronder staat een overzicht van veelgestelde vragen en antwoorden. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact op met de helpdesk.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Klik op de homepage op 'Nieuw wachtwoord aanvragen' en vul je emailadres is, waar mee je bij ons bekend bent. Je ontvangt nu op dit emailadres een mailtje met een link. Klik daarop en vul in het scherm een nieuw wachtwoord in. Klik vervolgens op opslaan. Voortaan is dat jouw wachtwoord voor Biebtobieb.

-Meer volgt binnenkort-