Avatar
Dit is een gedeeld berichtDit bericht is gedeeld door: Landelijk Moderator Levien den B., Moderator Brabantse N., Adeline van den B., Conny R., Lisenka A., Erna W., Moderator Noord- en Zuid-Holland, Nicky D., Moderator Gelders B.
Erna W. plaatste op 06/03/2014 - 13:31 het volgende bericht:

Oproep voor alle (bibliotheek)vernieuwers!

De innovatieraad voor de openbare bibliotheeksector heeft op 20 februari zijn aftrap gehad. We zijn erg nieuwsgierig naar de vraagstukken en thema’s die jullie bezighouden en welke wilde ideeën er rondzweven.

 

Uit de inventarisatie van vorig jaar zomer  kwamen er natuurlijk veel initiatieven naar voren – maar heel weinig daarvan bevonden zich in een vroeg stadium. De raad heeft daarom nu besloten af te trappen met een peiling van deze ideeën – wat speelt er in de sector?

Inspireer ons: wat moet er veranderen in de bibliotheek om klaar te zijn voor de toekomst en hoe zou jij dat aanpakken?

 

Kom met je ideeën, oplossingen, problemen, opmerkingen, vragen, relevante thema’s en gebruik de raad om feedback te krijgen, om ze te attenderen op een voor jou noodzakelijk te nemen stap, of kom met een praktische oplossing waar je graag steun bij zou krijgen.

 

De vorm voor je bijdrage kent geen richtlijnen, behalve dat we je vragen het als antwoord op deze post in biebtobieb te plaatsen. Verder mag je zoveel plaatsen als je wilt. Een deadline is er in feite niet, behalve dat een eerste ‘oogst’ wordt besproken op 7 april. Deze thread blijft echter voor onbepaalde tijd beschikbaar voor jullie feedback.

 

Wij reageren zoveel mogelijk al via deze groep op jullie bijdragen. Een volgende stap wordt door de raad onderling bepaald. Het zou dus zomaar kunnen dat we je benaderen om je idee te komen toelichten tijdens een van de raadbijeenkomsten verder dit jaar. Dus kom op met je ideeën, we zitten er op te wachten!

Erna Winters, voorzitter Innovatieraad

Log in om 30 reacties te zien en te reageren.