Avatar

Collegadag domein werk en inkomen

Debbie H. plaatste in de groep Community Bibliotheek en Basisvaardigheden op 28/01/2019 - 15:55 het volgende evenement:

Het domein werk en inkomen is groot. Naast Walk&Talk bijeenkomsten organiseren je collega’s veel andere, heel verschillende, activiteiten. Denk aan workshops van DeBroekriem, een door hun eigen bibliotheek ontwikkeld programma, een activiteit samen met een lokale partner… Maar ook programma’s als Zoek werk, Jouw voorsprong op de rest, Digisterker, Klik en Tik en oefenen.nl zijn waardevol als je op zoek bent naar (een andere) baan.

Wie zijn deze collega’s? Wat doen ze precies? Welke plannen hebben ze voor hun praktijk? Kortom, wat kun je van elkaar leren?

Tijdens deze Collegadag brengen we bibliotheekprofessionals in het domein werk en inkomen op een informele en inspirerende manier met elkaar in contact. Het thema van dit jaar is ‘Netwerken’. Dit zie je terug voorafgaand aan, tijdens en na afloop van de Collegadag. 

Staat 21 maart al in je agenda? Meld je vandaag nog aan zodat we bij de voorbereidingen rekening kunnen houden met je komst.

Prijs: € 75,- per deelnemer exclusief 21% BTW, inclusief catering en activiteiten.

Aanmelden en meer informatie: Mail Bastiaan of stel je vragen aan Debbie (06 - 23 93 57 26).

Bijzonderheden: Is jouw bibliotheek vrienden, partner of ambassadeur van Walk&Talk? Dan kunnen 2 personen kosteloos deelnemen. Meld je wel zo snel mogelijk aan!

donderdag, 21 maart, 2019 - 11:30 t/m 17:00
Training / Workshop