Avatar

Vervolgsessies Bibliotheekplaza 2018

Communicatie P. plaatste op 02/11/2018 - 12:51 het volgende evenement:

Donderdag 27 september stond in het teken van Bibliotheekplaza 2018. In de monumentale Lichtfabriek in Haarlem was Saskia Weerstand dagvoorzitter en deden diverse sprekers hun verhaal. Wat blijkt? We vonden het zo interessant dat we er een vervolg aan geven... Op 10 december organiseren we twee verdiepingssessies!

Workshop Instagram voor beginners door Saskia Weerstand

Instafamous, als je dat bereikt dan heb je het online goed voor elkaar. Maar als dit woord al de nodige vraagtekens oproept, dan nodigt Saskia Weerstand je van harte uit om deel te nemen aan de Instagram workshop op 10 december. Instagram is namelijk een toegankelijk en gemakkelijk medium om reclame te maken voor je bibliotheek. Maar hoe doe je dat? Hoe ben je relevant, hoe val je op? Wat zijn de do’s en don’ts? Leer het allemaal in de basis-cursus instagram.

Workshop Co-creatie door James Smith

Een manier om jong en oud in verbinding te brengen is door middel van co-creatie. In een interactieve workshop getiteld 'Samen de toekomst vormgeven' vertelt James Smith van jongerencommunicatiebureau Youngworks over de meerwaarde van co-creatie en hoe je het in kan zetten om jongeren te betrekken bij toekomstige uitdagingen. We staan stil bij het nut en de de zin van co-creatie met jongeren, do’s en dont’s en praktische tips.

Nog meer verdieping? Volg dan op 18 december Workshop ‘vloggen’: filmen en monteren met je iPad of iPhone

maandag, 10 december, 2018 - 10:00 t/m 14:30
Training / Workshop