Avatar

Kenniscirkel Marketing en gebruikersbijeenkomst Bi...

Communicatie P. plaatste op 09/10/2018 - 11:27 het volgende evenement:

Op dinsdag 6 november 2018 organiseert ProBiblio in DOK Delft een interactieve kenniscirkel Marketing over klantreizen gecombineerd met de BiebPanel gebruikersbijeenkomst. Omdat we zowel voor BiebPanel als vanuit ProBiblio Marketing dit jaar bezig zijn geweest met interessante klantreizen, combineren we de kenniscirkel met de gebruikersbijeenkomst. 

We starten de dag met een kort overzicht van de resultaten van het BiebPanel onderzoek naar de klantreis ‘reserveren en verlengen’. Daarnaast vertellen bibliotheken wat zij concreet met dit onderzoek hebben gedaan. We zoeken nog bibliotheken die hierover willen vertellen! Het zou heel fijn zijn als we samen zowel de resultaten als de vervolgacties kunnen laten zien.

Vanuit team Marketing van ProBiblio zijn eerder dit jaar, samen met drie bibliotheken en het gespecialiseerde onderzoeksbureau Koos Service Design, drie verschillende klantreizen onderzocht: Inschrijven als nieuw lid (met Bibliotheek Rijn & Venen), Aanmelden voor activiteiten (met Bibliotheek AanZet) en Deelname aan schoolactiviteit (met Dok Delft). De inzichten uit deze klantreizen zijn interessant voor alle bibliotheken, dus deze delen we graag met jullie tijdens de kenniscirkel. Om ook de praktijk te ervaren, gaan we in groepen aan de slag met een gekozen klantreis om zelf te kijken waar de pijnpunten en kansen liggen en wat mogelijke oplossingen zijn. 

Lees meer en schrijf in!

dinsdag, 6 november, 2018 - 09:30 t/m 15:00
Congres / Kennisdag