Avatar

Train de trainer BoekStart voor baby’s

Communicatie P. plaatste op 01/10/2018 - 10:13 het volgende evenement:

BoekStart bestaat alweer tien jaar! In de tussentijd is er veel moois gebeurd en er is beduidend meer aandacht voor laagtaalvaardige ouders. Tegelijkertijd vonden er in bibliotheken ook veel personeelswisselingen plaats. Om ervoor te zorgen dat alle frontoffice medewerkers de (laagtaalvaardige) ouders met jonge kinderen goed te woord kunnen staan, organiseert ProBiblio een 'Train de trainer' bijeenkomst voor Noord- en Zuid-Holland. Hiermee kunnen BoekStart coördinatoren en voorleesconsulenten zelf aan de slag in hun eigen organisatie.

De training start om 09.30 uur en wordt gegeven door adviseur Educatie Stephanie de Kruif. Daarbij maakt zij gebruik van de landelijk ontwikkelde, inmiddels geactualiseerde, training. Deze is online beschikbaar via www.boekstartpro.nl en in de BoekStart groep op www.biebtobieb.nl. Na afloop van de training bieden we een lunch aan, hierbij is gelegenheid tot netwerken.

Er is plaats voor twintig deelnemers dus schrijf je snel in! Bij overintekening kijken we naar een evenwichtige spreiding over alle bibliotheken binnen ons netwerk.

Wil je deze 'Train de trainer' graag volgen, meld je dan voor 1 november via de website aan. Je bent van harte welkom.

donderdag, 8 november, 2018 - 09:30 t/m 12:30
Training / Workshop