Avatar

Circus Cubiss

Leyla T. plaatste op 01/10/2018 - 08:48 het volgende evenement:

Op 18 oktober presenteren wij ‘Een leven lang jongleren’. Een uniek programma voor alle maatschappelijke, culturele en onderwijsinstellingen die meer willen samenwerken. Kijk je ogen uit in onze piste vol bijzondere samenwerkingen die tot de verbeelding spreken. We doen dat op een heel speciale plek: Het terrein van Festival Circolo in Tilburg. Reserveer nu je gratis kaartje!

Wat moet je doen om succesvol samen te werken? En wat vooral niet? De beste lessen leer je uit de praktijk. Daarom presenteert Circus Cubiss een bonte stoet van inspirerende showcases uit Limburg, Noord-Brabant en de rest van Nederland. Voorbeelden waarbij de samenwerking met onverwachte partners tot verrassende resultaten heeft geleid.

Schrijf je nu in via https://www.cubiss.nl/agenda/circus-cubiss 

Programma

9.30 -10.00 Ontvangst
10.00 -10.35 Opening Circus Cubiss
10.35- 10.50  Gesprek tussen de Brabantse gedeputeerde Henri Swinkels en directeur van Festival Circolo Marc Eysink Smeets over het nieuwe Circus en samenwerken
10.50 -12.30 Voorstelling
​Een bonte stoet van inspirerende showcases uit Limburg, Noord-Brabant en de rest van Nederland.  Een greep uit het programma:

Hoe krijg je nieuw publiek in het museum? 
In STUDIO i werken Stedelijk Museum Amsterdam en het Van Abbemuseum in Eindhoven samen om de drempel van musea te verlagen.
Hoe zorg je voor meer contact in een wijk?
In Hart voor je wijk in Nederweert maken leerlingen van een basisschool intensief kennis met het verenigingsleven in hun wijk. Ze brengen de wijk in beeld met foto's en interviewen buurtbewoners. Er worden clinics georganiseerd en ze gaan op bezoek bij ouderen.
Hoe bereik je niet alleen je geijkte doelgroep?
In Brede buurt Oosterhout slaan primair onderwijs, bibliotheek, sportcoaches en centrum voor de kunsten de handen ineen. Samen lukt het ze om kwetsbare groepen in de samenleving aan te spreken, die ze alleen maar lastig kunnen bereiken.

12.30- 13.30 Lunch
13.30- 14.15 Acteur en regisseur Frank Lammers over het samenwerken met verschillende disciplines aan een gezamenlijk doel
14.15 - 14.30  Limburgse gedeputeerde Hans Teunissen over het thema samenwerken
14.30 -15.00 Spannende afsluiting
15.00  Borrel

Nog meer circus 
Onder de eerste aanmelders verloten wij kaartjes voor circusvoorstelling Fahraway. De voorstelling start om 16:30 uur. Je kunt hier dus direct na Circus Cubiss naartoe.

Kom samen 
Naar een circus kom je natuurlijk niet alleen. Stuur deze uitnodiging daarom vooral door, iedereen is welkom. Denk aan iemand met wie je altijd al eens had willen samenwerken. Of iemand met wie je al een samenwerking hebt. Laat je inspireren en ga naar huis met een tas vol praktische tips.

donderdag, 18 oktober, 2018 - 09:30 t/m 15:00
Festival Circolo, Leijpark Tilburg
Download iCal: in mijn agenda plaatsen