Avatar

Kansen op de arbeidsmarkt en werkgevers als gastsp...

Debbie H. plaatste in de groep Bibliotheek actief in het sociale domein op 30/05/2018 - 11:12 het volgende evenement:

Na deze workshop heb jij genoeg ideeën voor je najaarsprogramma met activiteiten voor werkzoekenden.

PROGRAMMA

We hebben een vol programma, met veel ruimte om van elkaars praktijkervaringen te leren:

  • Waar staat de Walk&Talk ook alweer voor en hoe houd je deze levendig? De 7 uitgangspunten uitgelegd – mét tips om die voor je eigen Walk&Talk te gebruiken.
  • Van werk naar werk. Dit is een steeds grotere groep mensen die ook moeten leren solliciteren. Hoe bereik je ze voor jouw Walk&Talk bijeenkomsten?
  • Hoe maak je iedere maand weer een succes van je Walk&Talk? We laten goed lopende voorbeeld Walk&Talk locaties uit de praktijk zien – en denken met je mee hoe je dit kunt vertalen naar je eigen Walk&Talk.
  • Voor werkgevers is de Walk&Talk ook erg interessant. Wij worden steeds vaker benaderd, soms zelfs door grote bedrijven (Jumbo). Hoe kun je hier gebruik van maken binnen de uitgangspunten van het concept?
  • Social Media anno 2018. Wat is er veranderd en hoe kun je dit gebruiken voor jouw Walk&Talk?
  • De arbeidsmarkt van nu en in de toekomst. Wat verandert er bij werkgevers? Leer de betekenis van begrippen zoals onboarding, employer branding en ontdek kansen in sectoren zoals de zorg en retail.

VOOR WIE?

Deze training is interessant voor:

  • Startende begeleiders: een ideaal begin. Bouw je Walk&Talk netwerk op en leer van de ervaring van andere begeleiders. Volg daarna de training (Startdag, Terugkomdag, Inspiratietraining) die jij nodig hebt.
  • Ervaren begeleiders: een praktisch opfrismoment. Deze trainingsdag krijg je (heel) veel ideeën voor je komende bijeenkomsten en krijg je tips om de organisatie van de Walk&Talk makkelijker te combineren met je andere activiteiten.
  • Collega’s van begeleiders: een kijkje achter de schermen. De Walk&Talk bijeenkomsten worden op ruim 80 locaties georganiseerd, allemaal bibliotheken. Wat kun je daarvan leren voor jouw activiteiten in het sociale domein? Het bereiken van je doelgroep, het binden van je doelgroep, het opbouwen van je netwerk in het sociale domein… allemaal onderwerpen die (als vanzelf) aan bod komen tijdens deze trainingsdag.

KOSTEN

Prijs: € 125,- per persoon, exclusief 21% BTW, inclusief catering en nieuwe conceptmaterialen.

Wil je dat wij naar je toe komen? Informeer naar de mogelijkheden in onze agenda en de bijbehorende kosten.

We beantwoorden je vragen graag: 06 - 23 93 57 26 of debbie@levendesollic....

woensdag, 13 juni, 2018 (Hele dag)
Training / Workshop
Bar le Duc
Korenbrugstraat 5
5211 EG 's-Hertogenbosch
Download iCal: in mijn agenda plaatsen