Avatar

Medewerkers vinden & binden in een krappe arbeidsm...

Debbie H. plaatste op 12/05/2018 - 09:54 het volgende evenement:

Is het werven van nieuwe collega’s één van je taken? Wil je het eens anders aanpakken dan je gewend bent? Dan is dit evenement op 25 september interessant voor jou!

Gastsprekers preview – KnaapenGroep

Hoe maak je je medewerkers trots op het bedrijf waar ze voor werken? En hoe helpt dat om nieuwe medewerkers te vinden? KnaapenGroep bundelde de krachten van communicatie en HR. Zo ontstond de vlog van de BouwmevrouwenJanneke Zomer – de Cort (Creatief bruggenbouwer) en Maartje van Kester (HR Manager) vertellen je wat de (onverwachte!) resultaten zijn en welke plannen ze nog meer hebben voor het vinden van nieuwe medewerkers.

Gastsprekers preview – Rijnstate

Huub Buijs, Adviseur Arbeidsmarktcommunicatie en Employer branding bij Rijnstate, vertelt je hoe hij Rijnstate laat zien als een aantrekkelijke werkgever. Het centraal zetten van je eigen organisatie is daarbij de grootste valkuil. De kandidaat en zijn behoeften en het bieden van ‘experience’, dáár gaat het om in de huidige arbeidsmarkt. Met tal van voorbeelden laat hij zien hoe je dat aanpakt in de praktijk.

Omdenkclinic

Medewerkers vinden en binden in een krappe arbeidsmarkt – dat vraagt van jou als werkgever een heel nieuwe aanpak. De trainers van Omdenken zetten je brein in de ‘omdenkstand’ tijdens deze interactieve Omdenkclinic.

En dat allemaal (natuurlijk) in een bourgondische setting op een prachtige locatie het Werkwarenhuis in 's-Hertogenbosch.

Het programma is geschikt voor iedereen die verantwoordelijk is voor het vinden en binden van (nieuwe) medewerkers aan de eigen organisatie.

Vragen, meer informatie en aanmelden: https://www.levendes.... Of bel Debbie 06 - 23 93 57 26.

dinsdag, 25 september, 2018 - 10:30 t/m 16:30
Congres / Kennisdag
Het Werkwarenhuis
Tramkade 22
5211 VB 's-Hertogenbosch
Download iCal: in mijn agenda plaatsen