Avatar
Dit is een gedeeld berichtDit bericht is gedeeld door: Moderator Noord- en Zuid-Holland, Nicky D.

Werkbijeenkomst Monitor de Bibliotheek op school

Moderator Noord- en Zuid-Holland, Nicky D. plaatste in de groep ProBiblio op 22/01/2018 - 10:34 het volgende evenement:

Het vervolg van de Training Werken met de Monitor voor de Bibliotheek op school (primair onderwijs) vindt plaats op donderdag 22 maart bij ProBiblio in Hoofddorp. Na afloop kun je voor jouw school (of scholen), bibliotheek of gemeente een standaardrapportage interpreteren en een maatwerkrapportage maken.

De training is bedoeld als werkdag voor monitorcoördinatoren en/of leesconsulenten die tussen november 2017 en januari 2018 bij ten minste één school de monitor hebben afgenomen. NB: Het maakt hierbij niet uit of je eerdere trainingen hebt gevolgd. Ook als je vorig jaar al een rapportage maakte, ben je van harte welkom. De werkdag is niet geschikt voor medewerkers die in de genoemde periode geen monitor hebben afgenomen. 

In de eerste week van maart ontvang je van Desan/Sardes de standaardrapportages. Die zijn er in drie soorten: voor de Bibliotheek(directie), voor de gemeente en voor de school. Daarnaast krijg je toegang tot de database voor de maatwerkrapportage. Tijdens de training ga je daadwerkelijk met actuele gegevens van je eigen school/scholen aan de slag. Het is daarom belangrijk dat je de ontvangen inloggegevens van Desan/Sardes meeneemt naar de training.

De training wordt gegeven door Caroline Heijer en Nicolien de Pater. Je dient een eigen laptop of tablet mee te nemen om het rapportageportal te bekijken en de maatwerkrapportage te maken. Er is plaats voor maximaal twintig deelnemers. De plaatsing is op volgorde van aanmelding. 

Graag zien wij voor 15 maart jouw inschrijving tegemoet!

Meer informatie

Neem contact op met Caroline Heijer, 06 506 112 22 of via cheijer@probiblio.nl 

donderdag, 22 maart, 2018 - 10:00 t/m 16:00
Training / Workshop
ProBiblio
Opaallaan 1180
2132 LN Hoofddorp
Download iCal: in mijn agenda plaatsen