Avatar
Dit is een gedeeld berichtDit bericht is gedeeld door: Stieneke E.

Werkbijeenkomst structurele samenwerking voortgeze...

Communicatie P. plaatste in de groep De Bibliotheek op school - voortgezet onderwijs op 12/12/2017 - 13:06 het volgende evenement:

Komend jaar zetten we structurele samenwerking met het VO goed op de kaart. Het is de tijd om schaalvergroting te realiseren en daadwerkelijk scholen voor langere tijd aan ons te binden! Hoe doen we dat, wie zijn de belangrijkste stakeholders en waar zijn zij gevoelig voor? Hoe gaan wij met hen in gesprek en wat zetten we in?

Door middel van een actieve werkvorm maken we met elkaar een (regionaal) plan om scholen te benaderen. Wat weten we al en wat weten we nog niet? Wat doen we op lokaal niveau en wat is beter om gezamenlijk op regionaal of provinciaal niveau aan te pakken? Wat hebben we nodig?

Naast de scholen is de lokale gemeente een hele belangrijke stakeholder. In 2017 heeft 85 procent van de bibliotheken meegedaan aan het BOP-onderzoek voortgezet onderwijs. Begin december komen de lokale analyses beschikbaar. In de bijeenkomst van 23 januari verkennen we met elkaar onder leiding van een onderzoeker hoe we deze uitkomsten kunnen gebruiken om het gesprek met de gemeente aan te gaan. 

Lees meer en schrijf je in!

dinsdag, 23 januari, 2018 - 10:00 t/m 16:00
Congres / Kennisdag