Avatar

Bijeenkomst Community 21e eeuwse vaardigheden en h...

Communicatie P. plaatste op 12/12/2017 - 12:56 het volgende evenement:

Als vervolg op de eerste bijeenkomst van de community ‘21e eeuwse vaardigheden en het onderwijs’ nodigen we de betrokken èn andere geïnteresseerde bibliotheken graag uit voor de tweede bijeenkomst op 16 januari 2018 in het nieuwe Communicatie museum in Den Haag.

In september kwamen tijdens de eerste bijeenkomst in Rotterdam de vertegenwoordigers van acht bibliotheken bij elkaar om van gedachten te wisselen wat bibliotheken nodig hebben om haar rol rond 21e eeuwse vaardigheden op te pakken richting het onderwijs. Gezamenlijk werden de belangrijkste issues benoemd die we als eerste op moeten pakken rond dit thema, zoals community, profilering, taal & techniek, trends op scholen en onderzoeken over 21ste eeuwse vaardigheden.

Iedereen was het er na de bijeenkomst unaniem over eens dat het samen komen, tips en ervaringen wisselen waardevol was. Daarom gaan we op 16 januari opnieuw bij elkaar zitten en hopelijk sluiten er meer bibliotheken aan! Dit keer in het nieuwe COMM in Den Haag van 9.30 – 13.00 uur inclusief lunch. Na afloop is er gelegenheid om een bezoek te brengen aan dit vernieuwde interessante museum!

Bekijk het programma en schrijf je in!

dinsdag, 16 januari, 2018 - 09:00 t/m 13:00
Congres / Kennisdag