Avatar

Gebruikersbijeenkomst BiebPanel

Communicatie P. plaatste op 20/10/2017 - 13:55 het volgende evenement:

Zoals al aangekondigd in de vorige BiebPanel Update, vindt de Gebruikersbijeenkomst BiebPanel plaats op dinsdag 14 november van 10.00 tot 15.00 uur in Utrecht, in de Social Impact Factory. 

In deze gebruikersbijeenkomst bespreken we eerst kort de ervaringen met de vernieuwde opzet van BiebPanel en kijken we vooruit naar 2018, met onder meer onze eerste ideeën voor de onderwerpen in 2018.

Vervolgens komt het onderwerp co-creatie aan de orde: Stefanie Jansen - expert co-creatie en oprichter van TheCoCreators - komt ons meer vertellen over co-creatie en hoe dit werkt in de praktijk. In een workshop zal zij ons meenemen langs de theoretische uitgangspunten en gaan we aan de hand van eigen cases in subgroepjes aan de slag met enkele stappen van co-creatie (zie de laatste BiebPanel Update voor meer informatie).

De middagsessie is gewijd aan de inbedding van (de resultaten van) BiebPanel onderzoeken in de organisatie. Gastspreker Roger Beijer van Ferocia vertelt ons over de mens- en proceskant van het verhaal en we delen voorbeelden en best practices.

Meer informatie over het programma en direct inschrijven!

dinsdag, 14 november, 2017 - 10:00 t/m 15:00
Congres / Kennisdag