Avatar

Bijeenkomst JBN: De Kracht van Storytelling

Evi S. plaatste op 21/09/2017 - 14:31 het volgende evenement:


We zijn omringd door verhalen. De mens is er groot mee geworden. Verhalen verbinden, ze raken ons, ze maken concreet wat abstract is en zetten aan tot actie. Weet jij hoe je een goed verhaal vertelt? En hoe je deze vorm van vertellen meer in je werk kunt gebruiken? Door in te zoomen op de kunst van het verhalen vertellen kan je je werk boeiender, leuker en effectiever maken. Hoe staat het bijvoorbeeld met je pitch? Kan deze meer jouw verhaal worden? En je kunt je (netwerk)partners een stap verder helpen in hun visietrajecten door ze in verhalen te laten denken.
Hoe bouw je een verhaal op? En waar moet je op letten?

Lonneke Jans en Frederik Theuwis geven op de JBN bijeenkomst van 17 oktober een workshop storytelling. Het zijn echte workshops, dus we gaan aan het werk en oefenen. We starten om 13.30 uur met (een late) lunch en om 14 uur met het programma. We ronden rond 16.30 uur af met een borrel.

Locatie: Cubiss, Tilburg.
Aanmelden is gratis voor alle jonge medewerkers (< 35) in de bibliotheeksector en kan tot 10 oktober. Je kunt je aanmelden door het sturen van een email naar evi.savelkouls@nobb.nl.

Dit evenement wordt georganiseerd door het Jong Bibliotheek Netwerk. Het JBN is er voor medewerkers in de Openbare Bibliotheeksector tot 35 jaar. Is dit op jou van toepassing? Meld je dan ook aan! Dit kan via het contactformulier op onze website.

dinsdag, 17 oktober, 2017 - 13:30 t/m 17:30
Training / Workshop