Avatar

De kracht van een sterk merk!

Kim L. plaatste in de groep Route 2020 op 26/04/2017 - 11:11 het volgende evenement:

Noteer in je agenda: maandag 29 mei in Bibliotheek Waterland in Purmerend, PleisterPlaatsOntmoeting Route 2020

“Welke rol speelt het merk ‘de Bibliotheek’ in het dagelijks leven van onze klanten?”. Deze vraag staat centraal tijdens de PleisterPlaatsOntmoeting in Bibliotheek Waterland op 29 mei.

 

#Rijker

De bibliotheek als partner in persoonlijke ontwikkeling is het vertrekpunt voor de campagne ‘de Bibliotheek maakt je rijker’. Jet Bussemaker (OCW) gaf op 13 oktober de aftrap die de thema’s Kansrijk, Vindingrijk en Belangrijk op de kaart zette. Voor 2017 worden er nieuwe thema's voorbereid die, onder de landelijke paraplu, lokaal uitgewerkt kunnen worden.

 

Programma

Tijdens deze PleisterPlaatsOntmoeting:

laten we zien hoe een drietal parels in de branche bijdragen aan de positionering en de merkbeleving van de Bibliotheek;
presenteren wij de hernieuwde huisstijlgids waar het Merkteam de afgelopen maanden aan heeft gewerkt, want een sterk merk heeft natuurlijk een sterke huisstijl;
zal keynote speaker Rik Riezebos (oprichter van EURIB en managing consultant van Brand Capital) die ons begeleid en geïnspireerd heeft in de positionering, ervoor zorgen dat jullie na afloop niet kunnen wachten om aan de slag te gaan!

 

Meer informatie

maandag 29 mei van 13.00 uur tot 16.30 uur
in Bibliotheek Waterland in Purmerend

Na afloop is er de gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje nog even na te praten.

 

Aanmelden

Meld u hier aan http://www.debibliot...

 

We hopen u te mogen ontmoeten op 29 mei.

 

maandag, 29 mei, 2017 - 13:00 t/m 16:30
Congres / Kennisdag