Avatar
Dit is een gedeeld berichtDit bericht is gedeeld door: Moderator Noord- en Zuid-Holland, Nicky D.

Terugkomdag training Werken met de Monitor de Bibl...

Communicatie P. plaatste in de groep de Bibliotheek op school - basisonderwijs op 23/01/2017 - 14:56 het volgende evenement:
dinsdag, 7 maart, 2017 - 10:00 t/m 16:00

Na afloop van deze training kunt u voor uw school (of scholen), Bibliotheek of gemeente een standaardrapportage interpreteren en een maatwerkrapportage maken.

De training is bedoeld als werkdag voor monitorcoördinatoren en/of leesconsulenten die tussen november 2016 en januari 2017 bij ten minste één school de monitor hebben afgenomen. NB: Het maakt hierbij niet uit of u eerdere trainingen hebt gevolgd. Ook als u vorig jaar al een rapportage maakte, bent u van harte welkom. De werkdag is niet geschikt voor medewerkers die in de genoemde periode geen monitor hebben afgenomen.

In de eerste week van maart ontvangt u van Desan/Sardes de standaardrapportages. Die zijn er in drie soorten: voor de Bibliotheek(directie), voor de gemeente en voor de school. Daarnaast krijgt u toegang tot de database voor de maatwerkrapportage. Tijdens de training gaat u daadwerkelijk met actuele gegevens van uw eigen school/scholen aan de slag. Het is daarom belangrijk dat u de ontvangen inloggegevens van Desan/Sardes en uw eigen laptop meeneemt naar de training.

Graag zien wij voor 28 februari uw inschrijving tegemoet!

Training / Workshop