Avatar
Dit is een gedeeld berichtDit bericht is gedeeld door: Moderator Noord- en Zuid-Holland, Nicky D.

Bibliotheekplaza 2017

Communicatie P. plaatste op 14/11/2016 - 15:55 het volgende evenement:

Op donderdag 28 september is het industriële rijksmonument van glas en staal, de Van Nelle Fabriek in Rotterdam, de plaats waar jouw expeditie start! Bibliotheekplaza is het jaarlijkse evenement voor alle medewerkers van bibliotheken in Nederland waarbij ‘branchevreemde’ sprekers van ‘buiten naar binnen’ kijken.

Tijdens Expeditie Bibliotheekplaza vul je je rugzak vol met nieuwe ervaringen. Ervaringen waarbij je over je eigen grenzen heen kijkt door slimme samenwerkingsverbanden aan te gaan, strategische keuzes te maken voor de toekomst, maar ook vaak door gewoon je gezonde verstand te gebruiken.

Veel thema’s waar de Bibliotheek van nu mee te maken heeft, passeren de revue; in theorie, maar vooral ook in de praktijk: samenwerken binnen en buiten je organisatie, hospitality, positionering en de ontwikkeling van lange termijnstrategieën.

Ga mee op Expeditie Bibliotheekplaza, laat je inspireren en verrassen en ga met een rugzak vol ervaringen naar huis!
 

Een van de inspirerende sprekers die deze boeiende expeditie leidt is Bas Haring. Zijn geuzennaam is 'volksfilosoof'. Hij kan op een frisse en prikkelende manier wetenschap en filosofie begrijpelijk maken. Tijdens het verloop van de expeditie laat hij zien dat je zélf op een andere manier tegen zaken aan kunt kijken. Het antwoord krijg je niet zo maar aangereikt maar wel de vragen die je tot denken zetten.

Ook Remco Claassen is een van onze expeditieleiders, een rebelse spreker, trainer en auteur. Hij begeleidt de deelnemers een deel van de reis en stelt je de vraag: welke bergen wil je ontwijken en waar zijn juist de grotten met schatten te vinden? Leidt de snelste weg wel naar de juiste plek? Hij vertelt ons WAT er WAAROM moet gebeuren en HOE dat WANNEER gaat lukken. Zijn verhaal draait om het bepalen van de juiste strategie. Met zijn energieke no-nonsens presentatie laat hij een enorme indruk achter.

Derde spreker is Hans Bassing. Hij stelt je de vraag: waarom kiest iemand nou juist voor jouw organisatie? Hans Bassing is van mening dat gedrag en houding van mensen hét verschil maken, naar klanten en naar collega’s. Hij geeft je op 28 september handvatten om de expeditie succesvol te laten verlopen. Het gaat niet alleen om pure kracht maar ook om interactie tussen de expeditieleden. Hoe zorg jij ervoor dat jouw deelname leidt tot een bijdrage aan het team?

Profiteer voor 1 mei van een zeer aantrekkelijke korting op de entreeprijs van € 25,-!

Iedereen uit de bibliotheekbranche is welkom om ons te vergezellen tijdens dit bijzondere evenement. Wees erbij, en reserveer nu al je plaatsen!

PS Kom je met je team, dan ben je verzekerd van een inspirerende teamdag!

 

 

donderdag, 28 september, 2017 - 09:00 t/m 17:00
Congres / Kennisdag
Log in om 1 reactie te zien en te reageren.